- Zbytky králíka
- Sádlo
- Malá cibulka
- Strouhaný chléb
- Hovězí vývar
- 1 vejce
Zbytky pečeného nebo dušeného králíka se nasekají. Dá se zpěnit na sádle jedna malá, nadrobno pokrájená cibulka. Přidá se maso a také strouhaný chléb v poměru 3 díly masa a jeden díl strouhaného chleba.
Přidá se po chvilce lžíce hovězí polévky, a když se to dává na stůl, zamíchá se do toho vajíčko. Kolem se mohou dát osmažené brambory. Také se k tomu může připojit kousek uzeného vařeného masa.
Pak se dá na místo chleba strouhaná žemlička, pro chuť citrónová kůra i šťáva, trochu bílého vína a na špičku nože pepře. Dává se tato sekanina též na řízky žemličkové.
Rate this Content
0
0 Votes