- Králičí maso z předku
- Kousek tučného vepřového masa
- Cibule
- Kousek nového másla
- Hrstka strouhanky
- Lžíce kyselé smetany
- Lžička citrónové šťávy
- Kůra
- Sardelka
Králičí maso z předku a kousek tučného vepřového masa se dusí ve šťávě, aby zůstalo bílé, s jednou cibuli a s kouskem nového másla.
Pak se i s cibuli umele a na kousku nového másla opět dusí; přidá se hrstka strouhané žemličky, připojí se k tomu tři lžíce kyselé smetany, lžička citrónové šťávy, malinko kůry a jedna s máslem utřená sardelka.
Všechno se smíchá a dá na vymazané skořápky, posype se to po vrchu strouhanou žemličkou neb parmazánským sýrem a dá na chvíli do trouby. Na stůl se k tomu dá citron.
Zastoupí to dobrý pokrm.
Rate this Content
0
0 Votes